Patriarkka Bartolomeos Suomessa ja Ortodoksisen seminaarin retki 11.-12.9.2013

Hei kaikille!

Ortodoksinen seminaari ja Joensuun ortodoksinen seurakunta järjestävät yhdessä retken Helsinkiin patriarkka Bartolomeoksen vierailun ajaksi. Suomen ortodoksinen kirkko viettää autonomiansa 90-vuotisjuhlaansa. Bussimatka ja majoitus ovat opiskelijoille ilmaisia. Retkelle kaavaillaan patriarkan ja opiskelijoitten tapaamista.

Retken toteutumista varten on Kaunisniemen leirikeskus, ”Lälly”, varattu pyhiinvaeltajia varten. Matka alkaa 11.9 kello 16.00 kirkkoherranviraston edestä. Matkanjohtajana toimii isä Tommi Kallinen. Mukaan mahtuvat 52 ensimmäistä ilmoittaunutta. Mukaan täytyy ottaa omat lakanat, pyyhe ja eväät. Torstaina aamutoimet alkavat kello 7 ja litugia alkaa kello 9. Kello 12.00 on tarjolla lounasta Uspenskissa, jonka jälkeen on vapaa-aikaa kierrellä ja nauttia Helsingistä. Kello 19.00 järjestetään Uspenskissa vielä juhlakonsertti ja ohjelmaa, jonka jälkeen (noin kello 21.00) aloitamme kotimatkan.

Ilmoittautuminen Joensuun seurakunnan virastoon viimeistään keskiviikkona 4.9.2013.

Puh: 0206 100 590
Sähköposti: joensuu(at)ort.fi

Patriarkka Bartolomeos ja presidentti Tarja Halonen


Posted

in

by

Tags: