Toiminta ja tapahtumat

Pistis on Joensuussa, vuonna 1988 perustettu ortodoksisen teologian opiskelijoiden ainejärjestö. Sen ensisijainen tehtävä on toimia jäsentensä edunvalvojana ja huolehtia opiskelijoiden hyvinvoinnista. Järjestämme jäsenillemme monenlaista opiskeluintoa tukevaa ja rentoon ilonpitoon tähtäävää toimintaa.

Vuoden kohokohta on syksyisin (Pyhän Johannes Teologin päivän jälkeisen täydenkuun jälkeisenä keskiviikkona)  järjestettävä, gaalailtaan huipentuva ainejärjestön vuosijuhla eli Pistis-päivä.  Periteiseen syysrepertuaariin kuuluu myös läntisen teologian opiskelijoiden kanssa ”oikeaoppisuuden herruudesta” kisailtava Alias-ilta. Palmusunnuntaisin Pistis on perinteisesti järjestänyt kirkkokahvit Joensuun ortodoksisella seurakuntasalilla. Vappuun puolestaan kuuluu räntäsateessa seminaarin pihalla grillaaminen.

Pistis järjestää erilaisia tapahtumia myös jäsenistön kiinnostuksen mukaan. Tapahtumista tiedotetaan sähköpostilistalla, Instagramissa, Pistiksen suljetuissa Facebook- ja Whatsapp-ryhmissä sekä Ortodoksisen seminaarin ja teologian osaston ilmoitustaululla.

Seuraa Pististä myös somessa, niin saat ajankohtaisimman tiedon tapahtumista ja uutisista! Pistiksen suljettuun Facebook-ryhmään pääset liittymään tästä. Pistiksen muut sometilit löytyvät alla olevia kuvakkeita painamalla.