Alias-ilta

Jokavuotinen Pistiksen ja Fideksen välinen Alias-ilta järjestetään perinteen mukaisesti tänäkin syksynä ke 9.10. Ortodoksisella seminaarilla. Ilta alkaa ehtoopalveluksella Pyhän Johannes Teologin ja Pyhien Karjalan valistajien kirkossa (Torikatu 41), klo 17, johon läntiset veljet ja sisaret ovat tervetulleita!

Ehtoopalveluksen jälkeen siirrymme Seminaarin saliin kilpailemaan leikkimielisesti verenmaku suussa oikeaoppisuuden herruudesta Alias-pelin merkeissä.

Ilta jatkuu vapaamuotoisella seurustelulla.

Tervetuloa!

Alias-ilta oli varsinainen menestys! Paikalla oli kymmenkunta läntistä sekä ortodoksista opiskelijaa, joista suurin osa fukseja. Ortodoksit pitävät perinteistä kiinni, joten Fides sai viedä voiton tänäkin vuonna – perinteeseen tapaan. Pelin henki oli kuitenkin hyvä, ja muitakin lautapelejä oli pelattavana. Kiitos kaikille osallistujille!


Posted

in

,

by

Tags: