Seminaarin pihakirppikset 28.9.2013

Tervetuloa Ortodoksisen seminaarin pihakirppikselle ja avoimien ovien päiville tekemään löytöjä lauantaina 28.9.2013 klo 10:00-14:00! Tarkoituksena on kantaa pihalle tavaroita seminaarin varastoista ja siivota asuntolaa mahdollisimman paljon. Kaikki irtotavara, joka ei kuulu enää kenellekkään laitetaan myyntiin tai myyntiin kelpaamattoman suoraan roskalavaan. Jos sinulla on siis tärkeitä tavaroita vielä varastoissa ja seminaarilla niin merkitse ne  huolellisesti.

Avoimien ovien aikana Irman kahvila on kaikille auki (10:00-14:00). Samoin Seminaarin kirkko on kaikille vierailijoille auki! Seminaarin pihakirppiksesta saadut tuotot menevät ainejärjestö Pistikselle.

Myös kaikki Seminaarin ulkopuolella asuvat opiskelijat saavat tuoda omia tavaroitansa myyntiin kirppikselle. Tuoton saa pitää itse.

Tuo ylinmääräinen tavarasi hyötykäyttöön!

kuva_kirppis

 


Posted

in

by

Tags: