Itsenäisyyspäivän soihtukulkue

Perinteikäs Itsenäisyyspäivän soihtukulkue starttaa kohti sankarihautoja 6.12 klo 17.00.Lakki päähän ja tavataan Pistiksen porukalla 6.12 ISYY:n toimistolla viimeistään klo 16.30 glögin merkeissä, josta lähdetään kohti hautausmaata!

”Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnalla on iloa ja kunnia kutsua Teidät mukaan soihtukulkueeseen 6.12.2013. Soihtukulkue on ylioppilaskunnan vanhimpia ja kunnioitetuimpia perinteitä Joensuussa.

Ennen kulkuetta olet tervetullut nauttimaan lämpimästä glögitarjoilusta klo 15:00 alkaen ISYY:n toimistolle. Kulkueen lähtöpaikkana toimii ISYY:n toimisto, johon pyydämme opiskelijoita saapumaan paikalle klo 16:30. Kulkue lähtee kohti sankarihautoja klo 17:00. Sankarihaudoilla puheet pitävät Joensuun kampuspuheenjohtaja Topias Tamminen sekä Joensuun kaupungin edustaja. Lopuksi laskemme seppeleen ja laulamme Maamme-laulun Joensuun yliopiston kuoron johdolla.

Pue Ylioppilaslakki päähän ja lämmintä vaatetta päälle!

Tervetuloa mukaan ikimuistoiseen tapahtumaan,

Joensuun kampusvaliokunta
Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY)”


Posted

in

by

Tags: