TIEDOTE

TIEDOTE

Pistis ry päivittää syksyn 2014 aikana jäsenrekisterinsä.

Keräämme jäseniltä yhteystiedot uutta jäsenrekisteriä varten. Päivityksen tarkoituksena on kerätä uudet yhteystiedot muuttuneiden tilalle, luoda sähköpostilista uudelleen ja kartoittaa tämänhetkiset jäsenet. Jokaista jäsentä pyydetään täyttämään yhteystieto- ja liittymislomake. Sama lomake toimii myös uusien jäsenten liittymislomakkeena.

Jäsenlistan päivitys ei tarkoita, että vanhojen jäsenten tarvitsisi maksaa liittymismaksua uudelleen. Lomake pitää täyttää, mikäli haluaa pysyä yhdistyksen jäsenenä. Yhdistyslain mukaan jokaisella yhdistyksellä on oltava jäsenrekisteri. Hallitus hyväksyy ensimmäiset jäsenet rekisteriin seuraavassa hallituksen kokouksessa 17.9.2014.

Täytä lomake huolellisesti ja laita siihen se sähköpostiosoite, johon haluat tietoa Pistiksen tapahtumista. Jatkossa hallitus hoitaa sähköpostilistalle liittämisen.

Lomake tulee palauttaa täytettynä Pistiksen postilaatikkoon (ort. seminaarin tai yliopiston) tai hallituksen jäsenille.

Pistis muokkaa samalla Facebook-ryhmäänsä niin, että jatkossa ryhmään saavat kuulua vain Pistiksen jäsenet. Muut Pistiksen toiminnasta kiinnostuneet voivat jatkossa seurata toimintaa Pistiksen Facebook-sivun kautta (fanisivu).

Syysterveisin,

Pistis ry:n hallitus


Posted

in

by

Tags: